№ |
Прізвище та ін. педпрацівника |
Найменування закладу, який закінчив |
Категорія, педагогічне звання |
Відомості про підвищення кваліфікації |
1 |
Харламова О.О., голова комісії |
Полтавський університет споживчої кооперації України, 2002 р., Спеціальність: «Технологія зберігання консервування та переробки плодів і овочів»,кваліфікація: інженер-технолог |
Вища |
Стажування, Сумський НАУ, кафедра технологій та безпечності харчових продуктів, наказ № 329 від 08.02.2022 р., 180 год., 6 кредитів ECTS.
|
2 |
Тельонков О.Є., грант ОПП |
Полтавський університет споживчої кооперації України, 2004 р., спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», кваліфікація «Інженер-технолог, магістр харчової технології та інженерії», 2006 р. |
Вища |
Стажування, Сумський НАУ, кафедра технологій та безпечності харчових продуктів, наказ № 331 від 08.02.2022 р. , 180 год., 6 кредитів ECTS. НМЦ інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ "Агроосвіта". Сертифікат учасника тренінгу "раціональне та економне використання енергетичних ресурсів" Національний університет біоресурсів і природокористування України. Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму. Сертифікат № СС 00493706/002468-22, 2022 р., 30 год., 1 – кредит ECTS. |
3 |
Супрун А.В., завідувач відділення |
;Сумський національний аграрний університет 2014 р., спеціальність «Технологія зберігання , консервування та переробки м’яса» кваліфікація «Інженер-технолог» |
Перша |
Центр підвищення кваліфікації, перепідготовки, удосконалення керівних працівників і спеціалістів Сумського національного аграрного університету. Свідоцтво НПП 180029 від 18.06.2019 року. Тема:"Важливість вивчення питань охорони праці при викладанні технологічних дисциплін технічного напрямку", 108 годин, 3,6 кредита ECTS. Аспірант кафедри технологій харчування Сумського НАУ, 2022 рік.
|
4 |
Яроцька О.О. |
Полтавський університет споживчої кооперації України, 2010 р., спеціальність «Технологія зберігання консервування та переробки плодів і овочів», кваліфікація «Інженер-технолог» |
Вища |
Стажування, Сумський НАУ, наказ № 330 від 08.02.2022 р., 180 год., 6 кредитів ECTS.
Національний університет біоресурсів і природокористування України. Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму. Сертифікат № СС 00493706/002469-22, 2022 р., 30 год., 1 кредит ECTS.
|
5 |
Павлік О.С. |
Одеська національна академія харчових технологій, спеціальність «Технології зберігання і переробки зерна», кваліфікація інженера-технолога (Технологія зберігання і переробки зерна), 2015 р. |
Спеціаліст |
|