Циклова комісія технологічних дисциплін
КОЛЕДЖ
ПРО КОЛЕДЖ
НОРМАТИВНА БАЗА
ЛІЦЕНЗІЇ ТА АКРЕДИТАЦІЯ
МАТЕРІАЛЬНА БАЗА
ФІНАНСОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
СТРУКТУРА
АДМІНІСТРАЦІЯ
СПЕЦІАЛЬНОСТІ
ЦИКЛОВІ КОМІСІЇ
ПІДРОЗДІЛ ПТО
БІБЛІОТЕКА
ПСИХОЛОГІЧНА СЛУЖБА
ПІДРОЗДІЛИ КОЛЕДЖУ
ВСТУПНИКУ
ІНФОРМАЦІЯ ВСТУПНИКУ
ВСТУПНА КАМПАНІЯ
НОРМАТИВНА БАЗА
ПІДГОТОВЧІ КУРСИ
СТУДЕНТУ
ОБЛІК УСПІШНОСТІ
СТИПЕНДІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
ПІДГОТОВКА ДО ЗНО
ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ
ВИХОВНИЙ ПРОЦЕС
ПРОТИДІЯ БУЛІНГУ
ВИКЛАДАЧУ
МЕТОДИЧНА РОБОТА
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ
ВИХОВНА РОБОТА
СДН MOODLE
МЕНЮ САЙТУ
КОЛЕДЖ
СТРУКТУРА
ВСТУПНИКУ
СТУДЕНТУ
ВИКЛАДАЧУ
СДН MOODLE
РОБОЧІ НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ
ЗА ОПП"ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКА ЗЕРНА"
Автоматизація виробництва
Аналітична хімія
Аспірація і пневмотранспорт
Біохімія зерна та продуктів його переробки
Борошномельне та круп’яне виробництво
Безпека праці
Вступ до спеціальності
Економіка підприємства
Елеваторна промисловість
Загальна технологія харчових виробництв
Комбікормове виробництво
Мікробіологія
Неорганічна хімія
Органічна хімія
Основи електротехніки
Облік та звітність
Організація, планування та управління (з курсовою роботою)
Основи підприємництва
Процеси і апарати харчових виробництв(зерно)
Сучасні технології виробництва
Стандартизація, сертифікація та управління якістю продукції
Технохімічний контроль(зерно)
Технологічний контроль виробництва
Технічне креслення та комп’ютерна графіка
Товарознавство зерна та продуктів його переробки
Товарознавство сировини галузі
Фізична і колоїдна хімія
Фізіологія та гігієна харчування
Харчова мікробіологія
РОБОЧІ НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ
ЗА ОПП"ЗБЕРІГАННЯ,КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКА ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ"
Автоматизація виробництва
Аналітична хімія
Безпека праці
Вступ до спеціальності
Економіка підприємства
Економіка та менеджмент харчових виробництв
Елеваторна промисловість
Інноваційні технології консервованих продуктів
Загальна біохімія
Загальна технологія харчових виробництв
Мікробіологія харчових продуктів
Неорганічна хімія
Навчальна практика
Навчальна практика(ситуації)
Органічна хімія
Основи електротехніки
Облік та звітність
Організація, планування та управління (з курсовою роботою)
Основи підприємництва
Процеси і апарати харчових виробництв
Промислова санітарія
Стандартизація, сертифікація та управління якістю харчової продукції
Технологія зберігання
Технологія переробки
Технохімічний контроль(плоди)
Технічне креслення та комп’ютерна графіка
Технічна мікробіологія
Технологічне обладнання галузі
Технологічна практика
Фізична і колоїдна хімія
Фізіологія та гігієна харчування
Харчова мікробіологія