• Новини та повідомлення

День українського добровольця

« Сила нескорених » - таку тематичну виховну годину до Дня українського добровольця, який відзначається в Україні 14 березня, підготували студенти першого курсу відділення ветеринарної медицини під керівництвом куратора групи Черв`яцової Г.Є. та запросили на неї гостей: студентів першого та другого курсів економіко-правового відділення.

Куратор групи разом із ведучими заходу Шпилькою Дарією та Гривою Інною цікаво та інформативно розповіли про історію створення свята.

Студент Соловйов Олексій підготував змістовну та цікаву презентацію про історію українського добровольчого руху.

Студенти Артеменко Валерія, Побіленська Юлія, Дуплик Вікторія, Бойко Майя, Мартиненко Назарій, Бієнко Анна прочитали патріотичні та зворушливі вірші, присвячені українським добровольцям. Лунали слова великої шани та подяки нашим мужнім захисникам.

Хвилиною мовчання пом`янули полеглих Героїв

Шана і пам`ять – це найменше, чим ми можемо їм віддячити

Наприкінці заходу привітали всіх зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі – Днем українського добровольця!

Слава Україні! Героям Слава!

P.S. На жаль, повітряна тривога перешкодила проведенню цієї виховної години напередодні свята. Але ми впевнені, що тема українських добровольців, Захисників України актуальна завжди.