• Новини та повідомлення

10 червня відбулось чергове засідання педагогічної ради

Педагогічна рада заслухала звіт керівника фізичного виховання Вороніна В.В. з питання «Роль фізичного виховання у формуванні майбутніх захисників України». Із співдоповіддю виступив викладач предмету «Захист України» Горбовцов Г.М. Заступник з виховної роботи Царьова Л.О. акцентувала увагу на важливості популяризації фізичного виховання, як важливого елемента підготовки допризовної молоді.

Аналіз проведення практичної підготовки за навчальний рік здійснив завідувач навчально-виробничою практикою Тельонков О.Є.

З питання виконання індивідуальних планів викладачів з профорієнтаційної роботи виступив секретар приймальної комісії Пилипенко С.П.

Про викладання предметів професійно-технічного навчання з робітничої професії «Бджоляр» зробив аналіз заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М. У своєму виступі він доповів про етапи підготовки здобувачів освіти, успішне складання оцінювання з навчальних предметів та організацію проведення державної атестації у формі кваліфікаційного іспити: виконання пробної кваліфікаційної роботи 25 червня та складання теоретичної частини іспиту 28 червня.

Для якісної організації атестації здобувачів освіти педагогічна рада схвалила Методичні рекомендації з організації та проведення державної кваліфікаційної атестації.

На педагогічній раді коледжу були обговоренні питання із успішного завершення навчального року та планування наступного. Зокрема, педагогічна рада схвалила результати вибору вибіркових компонентів на 2024/2025 н.р., встановила стипендіальний ліміт 43% на наступний семестр, визнала претендентів на нагородження золотою та срібною медалями на 2025 р., які здобувають повну загальну середню освіту, схвалила нагородження золотою медаллю студентку Ушкало Ганну Леонідівну (28 група), яка у 2024 р. здобуває повну загальну середню освіту.

Педагогічною радою обговорено та схвалено Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти у ВСП «Путивльський фаховий коледж СНАУ».