• Новини та повідомлення

Перемога у всеукраїнському конкурсі «Найкращий бібліотечний онлайн-сервіс 2024» 

Завідувачка бібліотеки Юлія Смирнова посіла II місце у всеукраїнському конкурсі «Найкращий бібліотечний онлайн-сервіс 2024», який проводив Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти у номінації «Найкраща сторінка у соціальних мережах»

У світі сучасних технологій та інформаційних ресурсів бібліотеки стають не лише сховищами книг, але й активними учасниками цифрового простору.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек відбувся онлайн семінар «Формування іміджу бібліотеки за допомогою соціальних мереж», де оголосили переможців у конкурсі «Найкращий бібліотечний онлайн-сервіс 2024». Зазначимо, що у конкурсі взяли участь 40 бібліотек вищої та фахової передвищої освіти.

Завідувачка бібліотеки Юлія Смирнова, яка є адміністратором сторінки бібліотеки , посіла друге місце у номінації «Найкраща сторінка у соціальних мережах».

Соціальні мережі стали невід’ємною частиною життя. Вони надають можливість бути ближчими до читачів, ділитися новинами, рекомендаціями, організовувати цікаві заходи.

Ця нагорода стала стимулом продовжувати вдосконалюватися і надалі. Щиро вдячні організаторам конкурсу за таку можливість і всім, хто підтримував нас на цьому шляху.