• Новини та повідомлення

"Здорове харчування- вимога сьогодення"

До Всесвітнього дня здорового харчування та напередодні Дня працівників харчової промисловості студентами групи 18-12 спеціальності Харчові технології та спеціальності Інформаційні системи та технології разом з куратором Сутуліною В.Ю.була підготовлена і проведена виховна година на тему "Здорове харчування- вимога сьогодення". На заході були присутні студенти інших груп спеціальності Харчові технології та студенти спеціальності Ветеринарна медицина. Під час зустрічі були розкриті основні принципи здорового харчування - помірність, різноманітність і повноцінність, дані рекомендації по створенню правильного раціону - тарілки здорового харчування, надані поради по поступовому переходу на споживання корисних продуктів харчування. Студенти групи 18-12 - Пустовойт Артем, Гончаров Кирило, Бокатов Андрій, Власюк Назар, Сікорська Сніжана, Ющенко Олександр озвучили цікаві факти з історії і географії харчування, зробили коротку, але змістовну доповідь про вплив вітамінів на процеси життєдіяльності людини, зацікавили гостей "овочевими" загадками. Присутнім на зустрічі була запропонована гра "Корисно чи шкідливо", під час якої вони мали покласти корисні продукти до споживчого кошику, а шкідливі викинути у смітничок. Під час підведення підсумків зустрічі студентів було заохочено обирати для харчування саме українську кухню , бо вона є спадком українського народу, як мова література, музика, ним можна пишатися і не потрібно забувати.