Протягом двох днів у коледжі у змішаному форматі відбувалася Державна атестація зі спеціальності ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ.
Під головуванням Олени КОШЕЛЬ, доцента кафедри технології харчування Сумського НАУ, доктора філософії працювали дві екзаменаційні комісії за ОПП «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів» ( викладачі Олена ЯРОЦЬКА, Олена КОЦЮБА) та « Зберігання і переробка зерна» (викладачі Олександр ТЕЛЬОНКОВ, Олександр ПАВЛІК).
Вітали студентів із початком іспиту голова комісії Олена КОШЕЛЬ та директор коледжу Віктор ХЯРМ
Незважаючи на війну, постійні тривоги, змішане навчання, студенти показали гарні знання і практичні навички. Голова комісії та члени комісії відзначили високий рівень знань студентів Зюзько Інги, Сергієва Івана, Гусєвої Світлани, Кошелєва Никити.
Висновок екзаменаційних комісій однозначний: усі 45 випускників успішно впоралися із завданнями, склали іспит та отримали освітньо-професійний ступінь – фаховий молодший бакалавр!
Вітаємо наших випускників та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, а продовжувати впевнений рух вперед до нових здобутків!