Разом зі студентами 4 курсу спеціальності "Харчові технології" провели конференцію на тему: "Сучасні способи пакування". Гальмакова Ганна ознайомила присутніх з пакуванням з опалого листя, переглянули відео про школяра-винахідника, Валентина Фречку, де він розповів, як виготовляє папір в лабораторних умовах з опалого листя. Калусенко Євген підготував цікаву інформацію про харчову та біорозкладну упаковку, навів приклади їстівних упаковок, розповів про застосування нанотехнологій у пакуванні харчових продуктів. Сергієв Іван доповів про пакування в модифікованій атмосфері. Кошелєв Никита ознайомив з активними системами пакування, сутністю розумної упаковки, її RFID та NFC- технології. Кузьменко Дмитро розповів про застосування інноваційної упаковки - лотків СРЕТ від Faerch для пакування готових страв, а також про сенсорні технології для упаковання - датчик для моніторингу стану упакованих швидкопсуючих харчових продуктів.