Приємні події відбулися у коледжі у Всесвітній день зерна (19 листопада): зустріч викладачів, стейкхолдерів та представників студентського самоврядування. На зустрічі відбувся попередній огляд освітньо-професійної програми "Зберігання та переробка зерна" на 2025-2026 н.р. ; Відбулося урочисте відкриття начальної лабораторії "Товарознавство зерна" для підготовки фахівців за спеціальністю "Зберігання та переробка зерна", якою одразу скористалися для проведення практичного заняття студенти під керівництвом гаранта освітньої програми Олександра ТЕЛЬОНКОВА. До речі, стейкхолдери долучилися до оснащення лабораторії і до проведення практичної роботи. Цікаво, емоційно, результативно - такий підсумок заходів до Всесвітнього дня зерна. Колектив викладачів та студентів відділення вдячні директору коледжу Віктору ХЯРМУ, стейкхолдерам та керівникам господарств та підприємств: Валерію ВОЛКОВУ, Борису СКЛЯРОВУ, Сергію ПАВЛІКУ, Олександру ПАВЛІКУ, Роману ЯКИМЕНКО, Миколі КОМАРУ, Віктору КОТЕНКУ, Володимиру МАРИНИЧУ за сприяння у реконструкції та оснащенні лабораторії, тісну співпрацю з коледжем! ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ "ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКА ЗЕРНА"!
Завідувач відділення харчових технологій Андрій СУПРУН